Dijous, 20 abril 2017 11:30

La societat valenciana es mobilitzarà contra l’espoli i els PGE

Escrit per

Diverses entitats representatives de la societat civil valenciana participaran en la concentració convocada davant de les Corts Valencianes, el proper dimarts 25 d’abril, a les 13 hores, per exigir al govern de l’estat la retirada immediata dels Pressupostos Generals de l’Estat i posar fi a l’espoli que com a poble patim.

Per aquestes entitats, és necessària una mobilització del conjunt de la societats valenciana per acabar amb la discriminació històrica que pateix el País Valencià en finançament, inversions i infraestructures. Per això, participaran en la concentració del 25 d’abril, en la manifestació del dia 29 d’abril i estan preparant una gran manifestació unitària per als dies previs a l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat per part de les Corts Espanyoles.

València, 21 d’abril de 2017

La nota de premsa la signem: Intersindical Valenciana, EUPV, ERPV, Escola Valenciana, ACPV, Plataforma pel Dret a Decidir, Poble lliure, l’Or dels Valencians, POSI, les CUP d’Almàssera i Biar, Assemblea per les llibertats i contra la Repressió- València sense Mordassa,  BEA, SEPC, Joves PV-Compromís i Joves Decidim