Dilluns, 17 Juliol 2017 12:23

La Crida pel Finançament Valencià anuncia una convocatòria més àmplia per al pròxim mes d'octubre

Escrit per PDaD

L'entitat crea dues comissions tècniques per tal de coordinar activitats i encarregarà un informe d'experts sobre la problemàtica del finançament.

 

València,

Dilluns 17 de juliol de 2017

La Crida pel Finançament Valencià treballa a favor d’una convocatòria més àmplia, transversal i plural per al mes d'octubre. Per a la plataforma ciutadana, les condicions polítiques i socials que van originar a la Crida «no han canviat» i considera necessari «seguir treballant en mobilitzacions que denuncien aquest greuge cap al poble valencià». Així, l'entitat ha decidit crear dues comissions tècniques, una al voltant de formació en matèria de finançament, i l'altra sobre la celebració d'un acte a València pel mes de setembre, «A la lluna de València, sense un cèntim a la butxaca», com a prèvia de la mobilització d'octubre. Al mateix temps, l'assemblea ha decidit encarregar a un comitè d'experts un informe a mode de dossier sobre la problemàtica del finançament valencià.

Després de la mobilització del passat 10 de juny, la Crida pel Finançament Valencià decideix continuar mobilitzant-se contra «l'espoli» i per un finançament propi per al poble valencià. Així, la Crida pel Finançament Valencià -que aglutina un centenar d'organitzacions polítiques, socials, sindicals i associacions de la societat valenciana-, programarà diverses accions després de les vacances d'estiu amb l'objectiu de posar el focus mediàtic en la problemàtica del finançament. Les comissions seran les encarregades de coordinar els actes dels pròxims mesos, així com d'organitzar sessions formatives per a les bases dels col·lectius implicats. Amb aquestes sessions, l'objectiu de la plataforma és fer arribar el missatge arreu de les comarques, fugint del centralisme, implicant al major nombre de sectors socials.

Crida pel finançament valencià. 

Joomla templates by a4joomla