×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 681
Dimecres, 17 Setembre 2014 02:00

La PDaD es solidaritza amb la comunitat educativa i exigeix la dimissió de la consellera Català

Escrit per

Comencem el curs a unes aules on la calor i la falta de recursos no permet estudiar en unes condicions dignes.  Per això hui i demà s’han convocat manifestacions al llarg del País Valencià per a demanar la dimissió de la consellera Català.

Perquè cal dir prou. Maria José Català Verdet, en representació del neoliberalisme espanyol. vol que no tinguem futur i està intentant destruir el sistema públic d’ensenyament i el model d'immersió lingüística, l´únic que garanteix que l'alumnat acabe els seues estudis obligatoris dominat les dues llengües, al mateix temps que afavoreix l’educació privada.

L’educació és un dels principals fronts de lluita per a recuperar el País Valencià, des de diferents entitats i associacions que treballen per dignificar l’escola pública, laica, en valencià i de qualitat, front a l’ofensiva que realitza el govern espanyol per a reduir la nostra consciència de poble a ser un part més dins d’un estat autoritari i monolingüe.

Tenim drets i ens manifestarem arreu del País perquè volem decidir el nostre futur i garantitzar el dels nostres fills i filles.

Joomla templates by a4joomla