×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 680
Diumenge, 05 Gener 2014 01:00

LA PLATAFORMA PEL DRET A DECIDIR DEL PAÍS VALENCIÀ, AMB VICENT MAURÍ I CONTRA LA LLEI DE SEGURETAT CIUTADANA

Escrit per

Manifestem públicament, tot el suport a Vicent Maurí.

Recolzem la convocatòria a la concentració de suport i de denúncia de la repressió sindical i ciutadana.

Rebutgemtotal i absolutament, totes i cadascuna de les les retallades als drets, tant de caràcter public com individual. 

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià vol expressar el seu suport al company Vicent Maurí, sindicalista d’Intersindical Valenciana, pel judici de faltes al qual serà sotmés el proper dia 7 de gener, a les 10 hores, en la Ciutat de la Justícia de València (Avinguda del Saler, 14). És per això que recolza la concentració convocada pel sindicat amb aquesta finalitat. Maurí està acusat d’una falta contra l’ordre públic comesa el passat 26 de juliol. Aquesta falta, segons Intersindical, no va existir: senzillament, en acabar una concentració, la policia va retindre tres persones per a identificar-les, i en aquell moment, un altre grup de persones (entre les quals es trobava l’acusat), es van interessar per la seua situació i es posaren a la seua disposició per facilitar-los assessorament jurídic. Res més. Per tant, és clar que ens trobem davant d’un episodi més de la creixent repressió a la qual el govern corrupte i antisocial del PP està sotmetent a totes aquelles persones i moviments socials que no accepten amb resignació les seues agressives polítiques contra drets humans fonamentals.

En aquest sentit, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià vol manifestar també un contundent rebuig a la nova Llei de Seguretat Ciutadana, per entendre que suposa un salt qualitatiu molt important en la instauració d’un règim totalitari neoliberal. Els tecnodictadors de corbata i camisa blanca que controlen la Troika troben en la franquista dreta espanyola una alumna entusiasta, ja que aquesta mai s’ha acabat d’acostumar a això de la democràcia. Quan el capitalisme és ja incapaç d’oferir llepolies a la població (els anys “daurats” de la bombolla immobiliària cada cop queden més lluny), no té altre remei per a perpetuar-se que utilitzar el garrot. Però ni l’enduriment del Codi Penal, ni el reforç de la impunitat policial, ni l’asfíxia econòmica dels qui protesten, no podran aturar la lluita de tots aquells que pensem que la democràcia i els drets humans estan per damunt del benefici econòmic d’una minoria corrupta i espoliadora. Front a les imposicions de la classe capitalista, cal reivindicar el dret a decidir de les persones i dels pobles.

País Valencià 05-01-2014