×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 681

Espoli fiscal

Diumenge, 11 Desembre 2016 19:00

Els diners dels valencians, a casa!!

Des de la Plataforma del Dret a Decidir del País Valencià, hem recuperat aquesta campanya perquè veiem necessari denunciar aquest tracte de finançament injust a casa nostra. Ja ha estat reconegut públicament, pel govern, el “maltractament” que se’ns ha fet durant anys en comparació a les altres Comunitats Autònomes i que segons les dades extretes de les informacions publicades pel govern estatal suposa que rebem uns 1.400 milions d’euros, menys dels que ens correspondria en un repartiment equitatiu en funció del nombre d’habitants.

Els valencians perdem 5575 milions € (dades de 2005, únic any de publicació de dades), això significa que 5575 milions € es van deixar d’invertir al País Valencià eixe any 2005, també significa que cada valencià va aportar 1217 € a Espanya en 2005: diners sense retorn i eixa dada de 2005 (6,32% de déficit) es pot aplicar, com a mitjana, als anys anteriors com per als posteriors. Podem dir que els milions d’€ que hem deixat de rebre els valencians és espectacular.

Són algunes de les dades que s'extrauen d'un xicotet informe explicat amb xifres, gràfics i text sobre l'espoli fiscal que patim els valencians i valencianes i que podràs descarregar-te a continuació.