Dimecres, 19 Febrer 2020 11:53

Decidim engega una ronda d'actes per debatre sobre com construir el futur del País Valencià

Escrit per Decidim!

El dissabte 7 de març, a les 11 hores en la Societat Coral El Micalet, Decidim, la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià durà a terme l'acte "Com construïm el nostre futur?".

L'acte comptarà amb la presència del periodista i exdiputat del Parlament català per la CUP, Antonio Baños i el coordinador de Decidim, Antoni Infante. La moderació i introducció de l'acte anirà a càrrec de la politòloga Zahia Guidoum.

L'objectiu del debat serà posar sobre la taula les necessitats econòmiques, socials, lingüístiques i ecològiques del poble valencià i debatre sobre les estratègies exitoses d'altres territoris, per crear en els pròxims anys un projecte hegemònic per al País Valencià.

Aquest acte s'organitza després de les exitoses jornades "Decidim el País que volem" del passat setembre, on es varen reunir multitud d'organitzacions de la societat civil del País Valencià amb l'objectiu d'incrementar la capacitat crítica, autoorganitzativa i mobilitzadora del conjunt de la nostra societat.
Decidim convida a totes les persones interessades en l'enfortiment de la societat civil i en la creació d'un futur on tinguem dret a decidir-ho tot, a l'acte del pròxim 7 de març.