Diumenge, 28 Setembre 2014 02:00

Concentracions al PV contra la prohibició referèndum del 9N. PDaD

Escrit per Decidim!

El poble de Catalunya decidirà el seu futur, perquè així li ho fa saber al món des de fa anys.    La gent és al carrer reivindicant el seu dret a decidir cada dia i, quan ha fet falta, ha protagonitzat les manifestacions més multitudinàries de la història d’Europa i s’ha enllaçat les mans de punta a punta del país.

El govern espanyol anuncia que posarà en marxa tots els mecanismes dels que disposa per a  prohibir l’exercici del vot.  En el moment que es publique el decret de convocatòria de la consulta del 9 de Novembre, segons la Llei de Consultes aprovada pel Parlament de Catalunya, presentarà un recurs davant el seu Tribunal Constitucional.  I tenen molt clar que es suspendrà l’aplicació del decret.

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, juntament amb altres organitzacions i entitats, us convoca a la concentració davant de la delegació del govern d’Espanya a València, C/ Colom 60,  a les 19:00 del dia de la prohibició.  

Estarem al costat de totes les persones que volen votar, que volen decidir, i que es concentraran a la mateixa hora davant els seus ajuntaments.

Joomla templates by a4joomla