Dimecres, 22 abril 2015 02:00

Cristòfol Soler president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Jaume Marfany vicepresident de l'ANC i Toni Infante coordinador de la PDaD al debat del 24 d'abril

Escrit per

El proper divendres 24 d'abril a partir de les 19 h. i dins el marc dels actes i la participació en la manifestació del 25 d'Abril organitzada per la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD) i Joves pel Dret a Decidir (JODaD) tindrà lloc a la Societat Coral el Micalet de València (C/.Guillem de Castro, 73) una xarrada que sota el títol «Pel Dret a Decidir dels Pobles» reunirà diferents personalitats que representen, d'una banda, algunes de les organitzacions més importants que treballen per l'exercici del Dret a Decidir als Països Catalans, com ara Jaume Marfany, vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), i també Cristòfol Soler, que va ser escollit com a president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) diumenge passat i que prèviament havia sigut escollit president del Govern Balear i prèviament del Parlament Balear. Per part de la PDaD participarà Toni Infante, coordinador de la Plataforma.

La vessant social i sindical durant el debat estarà representada per Vicent Maurí, en representació d'Intersindical Valenciana, que parlarà també en nom d’Intersindical Alternativa de Catalunya IAC, i del sindicat de les Illes STEI,  i Mercè Amich portaveu nacional del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).

Als ponents esmentats cal sumar Xabier Mikel Errekondo, membre de d'EH Bildu i portaveu parlamentari d'Amaiur al Congrés dels Diputats espanyol i també André Abal Mauricio, membre del Consello Nacional del Bloque Nacionalista Galego (BNG). Acabat la ponència es podrà procedir a un torn de debat i preguntes per part dels assistents a l'acte.

Finalment, des de la Plataforma pel Dret a Decidir s'ha convocat a la manifestació que recorrerà alguns dels principals carrers de València el proper dissabte 25 d'abril des de la plaça de Sant Agustí en la tradicional manifestació del 25 d'Abril on la Plataforma concorrerà amb pancarta pròpia.

www.peldretadecidir.cat

info@peldretadecidir.cat

 

 
 

Plataforma pel Dret a Decidir

www.peldretadecidir.cat

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.facebook.com/peldretadecidir

@DaDPV