×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 681
Dimecres, 05 Març 2014 01:01

El País Valencià pel Dret a Decidir

Escrit per

Davant la proposta del PP de la Comunitat Valenciana, de presentar una proposta a les Corts Espanyoles per votar en contra del dret a l'autodeterminació, des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià considerem que no se li poden posar portes al camp; prohibir el dret a l'autodeterminació és com prohibir els drets col·lectius, i humans dels pobles. Segurament es tracta que el PP Valencià complesca el seu paper de subordinació, sucursalisme i servilisme a les ordres del PP espanyol i del Govern de Madrid. El PP vol que una majoria il·legítima i sustentada en la llarga llista de persones imputades i/o corruptes que el PP amaga a les Corts Valencianes, sobre la que sustenta el seu govern contra el poble, vote contra el seu dret a decidir. El PP vol que una majoria il·legítima i sustentada en la llarga llista de persones imputades i/o corruptes que el PP amaga a les Corts Valencianes, sobre la que sustenta el seu govern conta el poble, vote contra el seu dret a decidir.   

Des de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià no sabem si oposar-nos a la proposta del PP Valencià o afegir-nos, perquè aquest tipus de propostes ridícules en contra de la llibertat i els drets dels pobles, genera una dinàmica social en contra de la prohibició i a favor de la llibertat que no es pot encapsular ni tancar en la presó d'una gàbia. Com més faça el ridícul el PP en contra de la llibertat i dret a decidir del pobles, més es riurem perquè el coneixeran a tot Europa i al món sencer com un partit antidemocràtic, enemic de la llibertat individual a decidir sobre la pròpia reproducció (abolint la llei de l'avortament de terminis) i prohibint la llibertat d'expressió i de vot dels pobles. Davant els problemes polítics, les mesures repressives i jurídiques es tornen en contra del que la fa perquè mostra una por enorme a la llibertat, a la democràcia i al dret a decidir.

Des del País Valencià volem que es reconega el dret a decidir dels pobles (Catalunya, les Illes, País Valencià, Euskal Herria, Galícia. El Sàhara, Palestina...) perquè sense el reconeixement del dret a l'autodeterminació l'estat esdevé una presó per a les nacions, les llengües i les cultures que en formen part i les lleis una mordassa per a la llibertat dels pobles que només en el reconeixement igualitari, des de la llibertat i el dret a decidir poden exercir els seus drets socials, col·lectius i de ciutadania per a realitzar-se en llibertat.