Dilluns, 17 Juliol 2017 11:08

Decidim fa costat al Decret de Plurilingüisme

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, Decidim, junt amb els joves pel Dret a Decidir del País Valencià, denunciem l’escalada antivalenciana que s'està exercint per part de sectors dretans valencians en relació al Decret de  Plurilingüisme. Decret que pretén avançar en l’aplicació de la guia per a l’ensenyament i aprenentatge de les llengües dins del Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d'Europa.

De nou ens trobem amb nous intents de dificultar la normalització del valencià i crispar la convivència a través de l’ús indiscriminat del món de la judicatura, per a aconseguir rèdits polítics i desafavorir la cohesió social dels valencians i les valencianes.

La gran majoria del poble valencià no permetrà haver de demanar permís per a existir en la seua diversitat i idiosincràsia.

Lamentem profundament que aquestes actuacions, disfressades d’un fals talant democràtic, continuen perseguint imposar el caos en la comunitat educativa sense pensar en el futur del nostre alumnat que a la fi és qui pagaria les conseqüències.

Volem recordar que la dignitat, la responsabilitat i el respecte a les altres persones són pilars fonamentals de qualsevol societat que aposte per avançar cap a un futur en el qual no tinguen cabuda les discriminacions per ètnia, sexe, orientació sexual, llengua, religió, opinió política o de qualsevol mena, origen nacional o social, fortuna, naixement o altra condició.

Per tot això, convidem a les persones implicades en aquestes estratègies de desestabilització social que reflexionen i dirigisquen els seus esforços cap a la millora de les condicions de vida, en totes les seues dimensions, del poble valencià que és a qui li deuen la seua fidelitat.    

Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià

Decidim @DaDPV

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla