Divendres, 09 Juny 2017 20:30

Joves pel Dret a Decidir: Campanya crida pel finançament

Escrit per JODaD

 Estem davant d'una discriminació històrica com a poble. Els i les joves del País Valencià hem d’actuar. Estem fartes de pagar i callar i volem passar a l'acció per a reivindicar una política econòmica valenciana.

Aquest sistema de finançament actual és un model productiu obsolet i sense capacitat d’oferir cap ocupació estable. Va estar creat per empobrir el nostre poble. Es veu reflectit en la falta de recursos bàsics en el nostre territori i açò afecta directament a les inversions en educació, sanitat, benestar social... A més a més d'un augment de la desigualtat en els sectors més desfavorits enfront de les elits. Per tant, estem en una conjuntura especial on els fets són bastant singulars i sobretot com a joves tenim un futur ple de possibilitats, perquè ara cridem: volem viure a la nostra terra!

Nosaltres, els joves, hem de ser els catalitzadors de la societat valenciana. Perquè ens trobem amb una falta d'oportunitats en el món laboral i el paper que ens han assignat als valencians i valencianes dins l’economia no correspon amb les nostres necessitats. Molts de nosaltres (en estudis superiors o no) hem mirat oportunitats en el món laboral en altres països, però, ara ens mirem a nosaltres mateixos. Ara ens plantem per poder tenir més i millors oportunitats. Necessitem gestionar els nostres recursos, gestionar la riquesa que generem i retornar-la a la societat.

El mal finançament no és excusa perquè el Pacte del Botànic no porte a terme unes polítiques socials i populars. L’actual finançament és injust ja que ve donat pels pactes polítics i econòmics estatals que no vetlen per la majoria social, sinó pels seus propis interessos.

Per tot açò, és important la nostra implicació com a motor de la societat i estar actius per cridar totes a una sola veu contra els PGE i denunciar aquest espoli que patim. Perquè volem tindre les claus de la caixa per arribar a superar les barreres que tenim com a joves valencians.

Fem una crida pel finançament valencià i us convidem a sumar-vos al manifest “crida pel finançament” i la manifestació que tindrà lloc a València el 10 de juny a les 18 hores, des del Parterre fins a la plaça de l'Ajuntament , amb el lema:

RETIRADA DELS PRESSUPOSTOS. CONTRA L'ESPOLI, VOLEM LES CLAUS DE LA CAIXA

 

Signat per:

Joves pel Dret a Decidir del País Valencià (JoDaD)

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA)

Joventuts d’Esquerra Republicana (JERPV)

Joventut Comunista (UJCE)

Intersindical Jove

Joves de CCOO del País Valencià

Joomla templates by a4joomla