Candidatura Secretariat Nacional - AN 2021

VOCALS DE LA CANDIDATURA PROPOSADA PER LA PERMANENT

Coordinació: Zahia Guidoum Castiblanque

Organització: Paco Maciá Mora

Socis i Tresorer: Eduard Garcia Molina

Joves Decidim: Lydia Iniesta Turanzo

Relacions institucionals i llengua: Consol Barberà i Guillem

Relacions amb el domini lingüístic: Juanjo Giner Camarena

Vocals: David Casanova i Artero, Erik Jansen

VOCALS DE LA CANDIDATURA INDEPENDENT

Vocals: Joan Luque i Aigües

Zahia és una jove valenciana d' arrels algerianes, crescuda al barri treballador d'Orriols, València. Forma part de l'entitat des de la seua creació, on també va ser cofundadora de la sectorial de Joves Decidim (JODAD).

Sóc Consol Barberà i Guillem i manifeste la meua voluntat de presentar-me per l'executiva de Decidim. M'agradaria treballar com a responsable de temes lingüístics.

Vaig nàixer a València un 20 de setembre de 1996. Visc al barri multicultural d’En corts, a tocar de Russafa, Monteolivet i Malilla. Vaig estudiar al Salesianos San Juan Bosco, d’on guarde els millors records. Si bé he viscut la major part de la meua vida a València sempre he sentit el Mareny de Barraquetes (Sueca) la meua casa. Allà vaig començar a caminar, aprenguí a montar en bicicleta i les primeres paraules en valencià durant eixos estius que allargàvem fins a meitat setembre.

Nom i Cognoms: Francisco Maciá Mora                                               

Edat: 44 anys

Data de naixement: 14-10-1976

Lloc de naixement: Callosa de Segura (Baix Segura)

Domicili actual: Alacant (L’Alacantí)

Editor de Biar Digital i La Vall Digital. En l’actualitat treballador per compte propi (des de 2015) en l’Àbac, serveis informàtics i formació. Tècnic informàtic i Diplomat en Treball Social per la UNED (2014).

Fill de la Safor ha exercit durant anys de professor d'economia especialitzat en cultura de pau, drets humans i resolució de conflictes. Actualment és segon tinent alcalde i regidor de Cultura Democràtica en l'Ajuntament de Bellreguard i assessor de govern en el grup municipal Compromís Més Gandia Unida en la capital de la Safor.

David Casanova i Artero, Cabanes (Plana Alta), membre de Decidim a les Comarques del Nord. Regidor i portaveu de Compromis a Cabanes. Militant d’Iniciativa i soci de Plataforma per la Llengua i Juga en Valencià. Secretari de la Muixeranga de la Plana i membre de la junta directiva de Castelló per la Llengua.

Lingüista i, sobretot, esperit filosòfic observador fascinat de la vida humana. Arribà a València portant un fanzine i molt, molt, no ha canviat. Somnia una república on tots els treballs siguen cultura i ponts a la llibertat i a la plenitud.

He viscut en València fins els 21 anys, i des de llavors, en la Safor, on tinc els orígens familiars.

Treballador i educador social.